Unennäkijä

Runoilija Varpushaukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kunnes ihmisäänet herättävät meidät, ja me hukumme."
 


Turhaan sinä istut odottaen nousuvettä,
turhaan niillä laitureilla joilla kaikuvat
hedelmäkauppiaiden huudot

Tiedäthän, emme ole tapaava Córdobassa,
emme liioin Sevillassa

Luvuttomia ovat aamut lähtevien laivojen,
ankkuriketjun äänen ja laskusillan, joka
kumahtaa tavoittaessaan maan

en minä niitä näe
en, vaikka kulkevatkin kasvojeni sivu

Emme ole tapaava Córdobassa,
emme ole tapaava

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuin jo runosi nimeen. Sisältö vie jonnekin hyvin kauas...upeaa runoilua.

Mukavaa luettavaa tämmöinen, jonka jokainen näkee päänsä sisällä omalla tavallaan. :)

Tästä tulee Lorcan runot mieleen, todella hieno. Osaat.

Pidän kovasti tästä tunnelmasta.

 

Käyttäjän kaikki runot