Polttomerkki

Runoilija Varpushaukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kunnes ihmisäänet herättävät meidät, ja me hukumme."
 


Sinun varjosi näin lankeavan
Snowdonian vuorten ylle,
tavoittavan jälkeni lähellä lehtimetsän rajaa

Kolmeen päivään ei matkani varrella peuraa,
ei saukkoa

mutta vielä tunnen tien

Laaksossa odottavat paluutani,
sytyttävät öljylyhtyjen liekit ja
tietävät silti:

en kaipaa laskeutumista,
en suurten tammipuiden vihertävää yötä,
katsetta olkani yli

näillä poluilla kuljin jo kerran

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viimeiset säkeet koskettivat :) Muutenkin, kaunis runo...

kauniisti hahmoteltua tunnelmaa tässä

Huikean upeaa!

 

Käyttäjän kaikki runot