Läpikulkija

Runoilija Varpushaukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kunnes ihmisäänet herättävät meidät, ja me hukumme."
 


Tahdon nähdä keskipäivän kulkijan poistuvan
tuulenkiertojen lailla, valepuvussa
salakavalana vailla seuraajia värittömin varjoin

kohottavan kevyesti hattunsa liertä
suljetuille verhoille ja hahmolle, joka voisi olla hän

nyökäten vieraan tavoin,
muistamatta nimeä

Ullakolla tähtien tutkijat nojaavat kaukoputkiinsa ja
odottavat kirkasta yötä, vaiteliaina
yhtä ääneti kuin kasvaa lumilakeus
alla avoimen kattoikkunan

ja kaupunki
si dis placet

Pakopaikkoja en tunne

Selite: 
"You are what my sins enclose."
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot