Keskipäivännäky

Runoilija Varpushaukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kunnes ihmisäänet herättävät meidät, ja me hukumme."
 


Vielä pirstaleisen salmen jälkeen pidin silmällä tuulenpuolta
ja kuuntelin hänen hiljaista lukuaan

kirjasta jonka joskus tunsin

Kenkäni puhdistin kuivuneesta maasta,
liian hienojakoisesta ollakseen sieltä
mistä lähdin, minne olen saapuva

He nukkuivat kannella toisiinsa nojaten
hengittäen raskaasti, kääntyen aaltojen mukana

valveilla vain minä ja lukija
köysistössä linnut

Yhä tähyilen tuulenpuolta,
tähyilen kauppalaivoja,
salviaa ja pistaasipuita

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan haikea, kaunis, loistava!

Onpas kauniisti sommiteltu ja kuljetettu!
Ihanuus hehkuu!

Erittäin hieno runo!

Hurjan kaunis ja moniulotteinen. Tuulenpuolta, joka tuulee tuolta, luota pistaasipuiden ja loistavien etelän kuiden.

Huikean kaunis!!!

Voi miten kaunis...

Kaunis, hieno runo.

Uijui!!! Tää osui ja uppos!

 

Käyttäjän kaikki runot