Kierteen katkaisu

Runoilija Onnen oksa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2004
Viimeksi paikalla: 20.11.2020 20:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:


Ihanaa, että tulit sivuilleni. Kaikki tuotokset mitä täällä julkaisen; runoja, kuvia ja maalauksia sekä niiden yhdistelmiä ovat minun tekemiä eikä niitä saa erottaa ilman lupaani, Toivon, että sitä kunnioitetaan. Runoja jaettaessa tulee se linkittää aina näille sivuille eikä sitä saa kopioida muualle ilman lupaani. Tervetuloa runoilumatkalleni, joka alkoi jo toistakymmentä vuotta sitten.
 
Millä oikeudella

R  iistit
     R  yöstit
          R  aiskasit


pienen lapsen itsetunnon pohjamutiin.

Eikö mielessäsi ikinä käynyt
katkaista
jo monia sukupolvia
piinannutta kierrettä?

En ymmärrä
mitä tein niin väärin?


Missä omatuntosi oli?

Yritin niin monta kertaa
piiloutua portaiden alle
ymmärtää siellä pimeässä,
ihan yksinäni sitä
- Miksi aina minuun kostit kaiken ja
  miksi siskoni ja veljeni säästyivät?

Nyt aikuisena
edelleen pohdin samoja asioita
vaikka tiedän, että
sinä et osannut muuta tapaa.

Sait mallin omalta isältäsi,
joka kohteli sinua samoin.

Näitkö itsesi minussa?

Onneksi
minä olen ollut sinua viisaampi.
Kierre on katkaistu.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Opettavainen tarina. Koston kierre on katkaistava.
Kasvattajan tehtävä ei aina niitä helpoimpia ole.
En usko muuhun perisyntiin kuin siihen miten vanhemmat kohtelevat lapsiaan.
 

Käyttäjän kaikki runot