Uudestisyntynyt - Newborn

Runoilija Onnen oksa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2004
Viimeksi paikalla: 20.11.2020 20:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:


Ihanaa, että tulit sivuilleni. Kaikki tuotokset mitä täällä julkaisen; runoja, kuvia ja maalauksia sekä niiden yhdistelmiä ovat minun tekemiä eikä niitä saa erottaa ilman lupaani, Toivon, että sitä kunnioitetaan. Runoja jaettaessa tulee se linkittää aina näille sivuille eikä sitä saa kopioida muualle ilman lupaani. Tervetuloa runoilumatkalleni, joka alkoi jo toistakymmentä vuotta sitten.
 
UUDESTISYNTYNYT

Vaikka elämä tuntuisi
miten vaikealta tahansa
vaikka muiden oma tuntuisi
miten helpolta

Muista aina
tämä ihana valo
ihana aurinko
joka saa
kaiken kukoistamaan

Anna sen paistaa
sydämeesi

anna sen tuoda energiaa
sisimpääsi

anna sen kasvaa
uskomattomalla voimalla
sisälläsi

Silloin
tunnet itsesi
puhtaaksi ja uljaaksi
kuin uudelleensyntyneeksi.


NEWBORN

No matter how hard
your life is
no mateer how easy
others life are

Just remember this
the lovely light
remember this
the beautiful sun which
makes everything blow

Let it sunshine
to your heart

let it bring energy
on your soul

let it grow inside of you
to the unbelievable power

then
you feel yourself
like a pure and brave
newborn

Selite: 
Ensin syntyi maalaus, sitten vasta runot
oletus
 

Käyttäjän kaikki runot