Kaksi joutsenta

Runoilija Onnen oksa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2004
Viimeksi paikalla: 20.11.2020 20:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:


Ihanaa, että tulit sivuilleni. Kaikki tuotokset mitä täällä julkaisen; runoja, kuvia ja maalauksia sekä niiden yhdistelmiä ovat minun tekemiä eikä niitä saa erottaa ilman lupaani, Toivon, että sitä kunnioitetaan. Runoja jaettaessa tulee se linkittää aina näille sivuille eikä sitä saa kopioida muualle ilman lupaani. Tervetuloa runoilumatkalleni, joka alkoi jo toistakymmentä vuotta sitten.
 
Istu hiljaa ja kuuntele kun
sanasepot ja sadut kilvan naljailevat
kisaavat siitä kumman sanat
paperillesi muodostuvat

Tässä piilee herkullinen taika
jos maltat olla lukematta
liian aikaisin
koko huimaa stooria.

Menetelmä yllättää, väitän
alitajunnalle tovi anna
niin sanoma avautuu vasta
kun on sen oikea aika.

Sitten kun näet kaksi joutsenta pellolla, tiedät...

Odotin vuosia tämän lauseen avautumista
kunnes eräänä päivänä
katsellessa peltolakeudelle
tupani ikkunasta, samalla maalatessa
lensivät ja ratsastivat
kaksi joutsenta
siveltimillä minun kankaalle.

Nyt tiedän.

Selite: 
Ensin syntyi maalaus ja sitten vasta runo. Tosin kanavoin nuo kaksi joutsenta jo vuosia aiemmin, mutta tänä juhlavuonna ne vasta saivat siivet alleen.
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olenko tyhmä, kun en näe joutsenia kuvassa ollenkaan.
Ne on nuo valkoiset tuossa taulussa, lentoon lähdössä
Jaa, onpa todellakin taiteellinen näkemys.
Todella runollista upeutta !
 

Käyttäjän kaikki runot