Sulle Ninura

Runoilija Dimitri

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huuliesi kosteus on kuin
Aamukaste
Hengityksesi kuin
Merituuli

Sulosointuinen äänesi
Saa mut polvilleen
Tuo sointuva puhe kuin
Laulu seireenien

Ripsesi niin taipuisat
Vangitset katseeni
Silmiisi uppoan
Hukun

Vartalosi upea kääntää
Mun pään
Olet nainen unelmien
Nainen haaveiden

En malta enää odottaa
Vihdoin sut saan
Tule luokseni armas
Syliini käperry

Sua rakastan, palvon ja jumaloin
Sua vaan
Sen sulle näin vannon
Kautta isän maan

Selite: 
Noniin Ninura siinä on se runo minkä pyysit :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot