Ystävälle syntymäpäivänä

Runoilija Dimitri

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jälleen Heidi vuosia täyttää
Yhä upeammalta näyttää
Hän viettää teinivuotta viimeistään
Ja varmasti täyteen vetää pään

Heidi, sä aina mut nauramaan saat
Olen iloinen että juttusi kanssani jaat
Olet mitä ystävältä toivoa vois
Älä koskaan lähde elämästäin pois

Heidille malja kohottakaamme
Häntä tänään juhlikaamme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot