rakastan sinua siinä kaikki

Runoilija nipper

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2008
Viimeksi paikalla: 17.4.2024 14:14

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
pääseekö sanoilla lähelle
miltä tuntuu rakastaa

näen piirteesi vastaantulijassa
ajatukseni harhailee sinuun
sormenpäitäni kihelmöi
varpaani kipristyvät

viileä tuuli ei viilennä
metsän huokaus ei rauhoita
liian monta eitä
kun haluan sanoa vain kyllä

itkettää ja naurattaa
kun haluaisin olla turta
halu on poissa ja läsnä
kohde on poissa ja läsnä

silti käsijarru on päällä
sivistys ja oppi
järki sanoo stoppi
tälle mielettömälle

mutta tunne vie eteenpäin
jarrupalat savuavat
tällä kertaa järki ei estä
tuomas huutaa ei tämä kestä

mutta mitä sen on väliä
vain kuolema on ikuista
ja rakkaus
rakkaus on ikuisempaa

rakkaus on sydämessä 
aivoissa, keuhkoissa
huutaa ja vaatii
tulla kuulluksi

tulla sanotuksi
mutta sanat kalpenevat
sanat ovat vain ihmisen keksintöä
tunne on suurempi

ilman sanoja
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kuvaat rakastumisen tuskaa!
Niin ihanan tuskaista totta.
Pidän todella!
Vähän eri tyyliä kuin sulla yleensä... ehkä se johtuu sit tuosta rakastumisesta... ;) Mutta oikein hyvä ja tunteikas runo.
Sanoja ei aina tarvita, mutta kyllä ne joskus auttavat <3
Upeasti kuvaat :) !
Pidin. Hyvin kuvaat. 
 

Käyttäjän kaikki runot