rakastan sinua

Runoilija nipper

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2008
Viimeksi paikalla: 17.4.2024 14:14

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
aiemmin ajattelin
että rakkaudesta puhuminen
päivittäinen huomioiminen
on imelää lepertelyä

että Seppo Räty on kova jätkä

kanssasi ymmärsin
että se on pieni vaiva
suhteen hoitoa
sinulle olennaista

päivä päivältä tärkeämpää
myös minulle
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa rakkautta runossasi <3
Juuri näin. Pienillä sanoilla ja eleillä on suuri merkitys :)
 

Käyttäjän kaikki runot