vielä on pesää jäljellä

Runoilija nipper

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.8.2008
Viimeksi paikalla: 19.12.2023 21:40

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
aurinko laskee
yksi kaksi kolme
pisamaa poskellasi

katson pikkuhousujesi ääriviivoja
on äärevä olo
orava oksallaan naksuttaa suutaan

olut on luomua
ja lämmintä
liiasta taiteesta tulee hiki

unohdan suklaapatukan kaupan kassalle
olet vihainen
olevinasi mutta silmäsi nauravat

lepotuolin saa asentoon erittäin lepo
muistelen kesähuoneen päiväkahveja
siellä sai santsata
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

I h a n a <3

Runossa lämpöä, huumoria ja iloista otetta!
Ihana tunnelma tässä

Voin kuvitella, tämä on kirjoitettu 
naurun hyrinä rinnassa,
hymykuopin ja pilkettä silmissä.

:)

Lämmintä kesämieltä!

Todella mukavalla tavalla kirjoitettu, kesäinen runo <3
Mainio runo.
jotenkin ihanaa
Sanojen solinaa
ilakoivaa
 

Käyttäjän kaikki runot