laula mulle laulu

Runoilija nipper

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.8.2008
Viimeksi paikalla: 19.12.2023 21:40

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kesän viime henkäys

lämmittää mun poskea

rakkautta täys

on tänään minun maailma

 

ilmastointi humiseee

nyt ajatukset sinkoilee

onko rakkaus olemassa

jos ei sitä tunnusta

 

mut en nyt jaksa puhua

tunteista tai tulevasta

anna mun vaan olla

anna mun vaan olla

 

ikkunassa kaksi tornitaloa

keltaista ja korkeaa

kohta ohi kulkee juna

nopea ja sujuva

 

mut en nyt jaksa puhua

tunteista tai tulevasta

 

tänään kävin prismassa

ostamassa banaaneja

uusi kassa aukeaa

kaikki jonot sekoaa

 

muistan vielä hetken ohjeen

kynä ei saa seisahtaa

sanojen pitää soljua

mut enää en vain jaksa

 

anna mun vaan olla

anna mun vaan olla
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus varmasti jokainen meistä haluaa olla hetken rauhassa <3
Hieno.
Runosi käsittelee hieman samaa aihetta kuin viimeisin omani, mutta hieman toisesta vinkkelistä. Otsikosta sitten taas tulee mieleen, että tämä runosikin on laulunomainen kaikkine toistoineen. 
No mutta tämähän on laulu.

Oikein Hyvä sellainen <3
 

Käyttäjän kaikki runot