tahto

Runoilija nipper

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2008
Viimeksi paikalla: 17.4.2024 14:14

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
sinä puhut minun penikselleni

aiemmin sille
olen puhunut vain minä itse

ei se kummallekaan vastaa
touhuaa ihan omiaan

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa riemastuttava runo  :D
Tämähän on varsin yllättävä runo, mutta varmasti täyttä totta ;)
 

Käyttäjän kaikki runot