Death

Runoilija SoulBreaker

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ota kiinni jos saat
 

Elämän kierto niin pieni ja hento
Häilyväistä kuin tähdenlento
Hetken kaunista, pian säihke sammuu

Elämän kierto päättyy isoon valintaan
Jatkaa portaita ylös, vai jatkaa alas paikkaan kuumempaan
Oikeastaan, en usko, että kumpaakaan on olemassa
Mutta jokainen saa elää uskossaan

Minä uskon kuolemaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot