Evil

Runoilija SoulBreaker

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ota kiinni jos saat
 

Jos saatana olisi olemassa
Hän kulkisi ihmisen hahmossa
Hänen aivonsa voisi käyttää huollossa
Ehkä niin saataisiin hänestä ihminen

Mutta tunnen erään "saatanan"
Hän kulkee ihmisen hahmossa
Ei häntä ole järjellä pilattu, pilalla muutenvain
Säälittävää katkeruutta, piinaavaa pelkuruutta

Mutta hei, ei tämä ole hänestä mitään uutta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot