Oravanpyörä

Runoilija SoulBreaker

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ota kiinni jos saat
 

Katkeruus helisevän sateen ropinassa
Huominen hyvyyttä vailla
Olemisen tuskan huntu hartioilla

Tietää tuntien tunteet
Mieltää minuuttien mietteet
Sietää sekuntien saarnat

Tuntien tunteet tunnettuna
Minuuttien mietteet miellettynä
Sekuntien saarnat siedettynä
Silmät onnellisesti sulkeutuneena.

Kaikki tuntemani unohdettuna
Pienet sirpaleeni eheytettynä

Kiitos ja anteeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot