Raudanluja

Runoilija SoulBreaker

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ota kiinni jos saat
 

Liuta aineita syövyttää syntisiä kehojamme
Joka päivä, joka yö, koko ajan
Toiset kehot valtaa raha, toiset rakkaus
Toiset kehot valtaa materia, toiset pahuus

Ei täällä ole helppoa kenelläkään
Mä toivon, vielä joskus joku piirtää mun selkään
Kynsillä tai ilman
Tahdon tuntea väreet kylmyyden
Jotka juontuu lähteestä lämpöisyyden
Kyseessä ei ole eläin, kyseessä on toinen ihminen

Voimmehan kutsua ihmistäkin eläimeksi
Eläimelliset tavat, eläimelliset vaistot
Pään sisällä omaat suuret tunteet, paheet, pelot

Elämän pituiset taistelut, olemmehan vain ihmisiä

Selite: 
Minä tahtoisin vain jäätelöä..
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo! Tässä on jäätävä tunnelma

Vai,että jäätelöstäkö tässä olikin kysymys:D

Kylläpäs oli hyvä runo. :)

 

Käyttäjän kaikki runot