Pilvi

Runoilija SoulBreaker

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ota kiinni jos saat
 

Aurinko vetää pilviä puoleensa
Mutta kuka pilviä puolustaa
Pilvi on hukassa, kun kuu pitää puoliaan

Puoliääneen alkaa satamaan, myös pilvi kastuu
Vanha pato pettää, vesi pääsee virtaamaan
Joenreuna murtuu, pikkutyttö putoaa

Virtaava vesi vie Pilvin paikkaan parempaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin. :o Tämä oli todella upea. Kosketti :)

*susikkeihin*

 

Käyttäjän kaikki runot