Tulevaisuus

Runoilija SoulBreaker

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ota kiinni jos saat
 

Lasisiivet kaunissa painajaisessani
Hauraina kuin ajatukseni
Rippeet ripoteltuina raunioissa
Odottamassa parempaa huomista

Parsin kasaan tunteitani
Kauniita kuin sulavan jään viimeiset rippeet
Häviten hetki hetkeltä, kohti suurempaa tulevaisuutta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot