sinä katsot vastavaloon

Runoilija 1-800-SUICIDE

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sanoin että tiedäthän, asiat
saattavat olla paremmin näin päin, etteivät
unieni uljaimmatkaan välttämättä ymmärtäneet
tekojensa päälle ja elämä menee
miten menee, tyttöjä löytyy joka nurkan takaa

sinä katsoit pitkään minua näkemättä
asettelit tuntemattomin sormin punottuja
ajatusten kudelmia hiustesi alle

syyskuun alkuun ryhdyit keräilemään
kuolinilmoituksia

aurinko ei noussut talveen

minä onnuin, kävelin ja matelin eteenpäin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokin tässä tartuttaa vaikka tuntuu ettei ihan täysin nyt sisälle pääse, ei täysin helpoin runo, mukava kun täytyy pohtia.

 

Käyttäjän kaikki runot