Nimetön

Runoilija 1-800-SUICIDE

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jurassicuksen ja pölyisten poliitikkojen aikaan
on meidän palaaminen, ja veteen -

niissä aamuissa oli punatukkainen keko kiskomassa
verhoja iänikuisesti alemmas, taaemmas milloin
mistäkin syystä

niihin aikoihin hän valvoi väsymättä, kirjoitti väsymättä
ja minunlaisten silmiin näytti liian kirkkaalta,

nyt kun pölyiset poliitikot eivät enää puhuttele häntä, eivät Kekkoset eivätkä Jeesukset,
tiedät hänen olevan siirtymässä eteenpäin

ja kun pölyiset poliitikot tulevat kyyneleet
vuolaina virtoina itkemään minun uniini

tiedän hänen olevan menetetty yhtä lailla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot