sleepy August

Runoilija 1-800-SUICIDE

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hänen unelmansa kasvavat ohimoiden suojissa
asettuvat katkonaisina ajatusten
voimakkaiden virtausten ylle

Minä tiedän ettei naurullani ole
pitkään aikaan ollut voimaa vääntää
sinua polvillesi,
vietellä syvään huokailevan
meren pauhun rakastamille maille,
saati peremmälle minuun -
tähän pysähdymme

Hänen unelmansa kasvavat
sekaisena rihmastona kovin korkealle

Minä olen anteeksipyytelevää
sydämen rummutusta paidan alla

Laskeutuisit luokseni jo

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakasta runoutta

Tämä on aivan mielettömän hurmaava!

"Minä olen anteeksipyytelevää
sydämen rummutusta paidan alla"

miten voi ihminen ihan satunnaisiin virkkeisiin
samaistua tällä tavalla

pidän runostasi.

 

Käyttäjän kaikki runot