Nimetön

Runoilija 1-800-SUICIDE

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

unohdat sitten senkin vähän mitä minä sinulle puhuin

kadottelet ääriviivojasi sinne tänne
ja välillä - yksinkertaisimmillaan - tuntemattomien
taskujen pohjattomaan hämärään, josta
imeydyt lähemmäksi lattioitasi,
lähemmäksi taivasta, johon et yletä koskettaa

kumartuisit puoleeni, niin veistäisin sinulle uudet ääriviivat,
joiden naiivit pohjapiirrustukset
eivät vakuuttaisi ketään

keittäisin teetä ja kahvia ja makaroneja
sänkyysi sinua vastapäätä, muistaisin
puolestasi ne hetket, joita sinä et,
koska sinä et

näistä maailmankartan silmukoista tule koskaan enää
näyttämään samalta - unohdat sen kaiken mitä
minä sinulle puhuin,
näytät uupuneelta väsyneeltä silmät
painautumassa syvemmälle hämärään

itse asiassa olet vain siirtymässä eteenpäin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot