Ja siksi en kai siedä sitä

Runoilija golightly

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rauhaisa hetki kaupungin sydämessä;
vaan eipä olekaan (saanen edes toivoa?)

- mitä se kiljuu, ei osaa kunnolla puhua,
kuolaa vaan ja valittaa,
repii vaatteita, sotkee ja elämöi

juoksee ympäriinsä tukkien tien,

ja silti jotkut rakastaa sitä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjoititko kenties rääkyvästä vauvasta, pikkulapsesta?
ainakin sellaisen kuvan minä sain. :D

Kirjoititko kenties rääkyvästä vauvasta, pikkulapsesta?
ainakin sellaisen kuvan minä sain. :D

 

Käyttäjän kaikki runot