Taivas itkee

Runoilija golightly

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taitaa sataa,
suoraan taivaasta

Ei pisaroita,
ei mitään sellaista

Vaan menetettyjä unelmia,
kuolleita muistoja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vau! mykistävän kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot