siskolle

Runoilija golightly

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi kävi kuten silloin?

Kun katsoin hymyileviä kasvojasi,
en arvannutkaan, etten enää näkisi niitä

Kuinka olisinkaan?
kaikki tapahtui niin äkkiä, arvaamattomasti

Ei mitään jäljellä,
kymmenen täyttä vuotta,
ja kaikki savuna ilmaan

Vain muistot lämmittävät, pitävät sirpaleisen
sydämeni yhdessä

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot