uninen kehruri

Runoilija golightly

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tiedän, että on jo myöhä,
talo on hiljentynyt aikaa sitten

mutta ei, en tahdo nukahtaa tietäen,
että parhaat unet nähdään valveilla

joten odotan ja odotan, kellon tikittäessä hurjaa vauhtia...

taidan uskoa, että yö tuottaa unelman,
jota voi aamunkasteessa jahdata

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää veti hiljaseks.. Ihanan rauhallinen ja keinahtelee mukavasti alusta loppuun :)

Suloinen runosi ja tuo jahtaaminen saa hymyn lukijan kasvoille.

tää veti hiljaseks.. Ihanan rauhallinen ja keinahtelee mukavasti alusta loppuun :)

Suloinen runosi ja tuo jahtaaminen saa hymyn lukijan kasvoille.

 

Käyttäjän kaikki runot