Tunteet ?

Runoilija GardenPoem

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja . (; Poems . Some of 'em are sad , i hope not really bad tough . Some of 'em are rimey , almost all of 'em actually .
 

On rakkaus vain yksi kysymys .
Lienee jäädä arvoitukseksi ,
tuleeko vastaus luoksesi .

On ystävyys yksi arvoitus ,
ei sitä ratkaista yksin , vaan
teen sen sinun vuoksesi .

On viha yksin katkeruutta ,
haikailua ja muutoksia ,
mutta vihaani en langeta
en rakkaalleni , en ystävällilleni ,
vaan itselleni , joka inhoaa .

Ihminen se minäkin , tunteiden
valtaama , kaipuuseen hukkunut ,
rakkauteen langennut , ystävyyden orja
ja vihan sokaisema , mutta sen minäkin
voin sanoa , että tunteideni peili ,
olet sinä , eikä kukaan muu .

Selite: 
Tunteista jakelen tietoni . (: kokemuksia kaipailisin itsekkin yhä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot