Ylpeyteni olet sinä

Runoilija GardenPoem

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja . (; Poems . Some of 'em are sad , i hope not really bad tough . Some of 'em are rimey , almost all of 'em actually .
 

sinä hetkenä , kun huusit tuskasi vasten kasvojani , saatoit vain nähdä silmieni peilipinnassa , sen kovakuorisen muurin , jota epäilykseni kannatteli .

tuntui tuskalliselta , kun nielin vastenmielisesti
ylpeyteni , kuivaa kurkkuani alas , kuin pureksisin
kiviä hampaissani . Karheapintainen sydämeni
tykytti , epämiellyttävästi kuin tämä olisi viimeinen hengenvetoni , punertavat silmäni pahoittelevasti
katsoen sinua , joka niinkin pahoinvoivasti räit
pelkosi ja haikeutesi , vasten minua ja alhaista itsetuntoani .

oloni oli kuin petetyn , saatoin vain kuulla
vereni kohinan korvissani , sinun hukuttaessa
minut kyyneleidesi lomaan , jotka nekin maahan
muodostivat helposti erottautuvat rinkulat , kuin
taivaskin olisi puolellasi . Mutta et voi piilottaa kyyneleitäsi sateeseen , sillä minä löydän ne ,
palautan luoksesi ja langetan anteeksipyyntöni yllesi ,
vaikket sitä kuulisikaan , kaiken tuon hässäköinnin
keskeltä .

vaikka vihaisit minua , vannon , että se
tunne ei olisi , eikä tulisi olemaan molemmipuolinen ,
sillä minä , jos ketä - , kaipaan yhä lämpimän
hengityksesi vasten kasvojani , herätessäni varhain
töihini , pehmeät huulesi omillani , ennen kuin
toivotat minulle hyvää työpäivää , sekä kosketuksesi
poskellani , luovuttaessani kyyneleen sinun vuoksesi .

tosiasiassa ylpeyteni olet sinä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot