Valo

Runoilija GardenPoem

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja . (; Poems . Some of 'em are sad , i hope not really bad tough . Some of 'em are rimey , almost all of 'em actually .
 

Pieneenkin valoon kajosin ,
sillä toiveitani elätin .

Sinä valosäde hentoinen ,
" tahdon nyt mä tietää sen . "

Oliko se kaikki uutta ,
unta , totta , kaipausta ?

. . . Mutta silti

Huokaisu hentoisilta huuliltain ,
nyt valotta toiveitani elätin vain .

Selite: 
Kaipuuta
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja kaunis runo, pidin!

Kaunista kaipuuta. :)

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot