pure empathy

Runoilija peek-a-boo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Like there's no tomorrow!
 

voi kun tämän vaihtaisi vois
karkoittaa maille kauas pois
elä katsettasi minuun laske
alkaa painamaan jo tämä askel

ei riitä kädet minun
on niin sekava mielesi sinun
hakisitko jostain apua
ylös kallion välistä kapua
ilman minun mieltäni
ilman epäselvää kieltäni

kaikkia en voi pelastaa
ja se hiljaa lisää tuskaa
kääntää päätä ja katoan täältä
älä katsettasi minuun laske

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot