tyhjä

Runoilija peek-a-boo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Like there's no tomorrow!
 

luovuuteni kadonnut
jäisille järville karannut
paljon on asiaa tehtävänä
sanoja miljoonia sanottavana

muurit ovat kaatuneet
ja polveni rytäkässä auenneet
mutta en tunne mitään
onko sisälläni ketään
kysyn ja kaiku vastaa
mitä tämä elämä voi minulle vielä antaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mahdollisuuksia..

 

Käyttäjän kaikki runot