the devil within

Runoilija peek-a-boo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Like there's no tomorrow!
 

tässä on hyvä olla
alla tunteettoman ihon
mieleesi tulen vaikka pakolla
ja vien sen pienenkin ilon

taisto tämä ei koskaan pääty
niskasi sitkeät eivät millään väänny
anna minun tässä olla
pimentää tajuntasi pakolla
tätä riemua et minulta voi estää
sillä tiedän kuinka vähän pääsi kestää

en ymmärrä verenvuodatusta
eivätkä he ymmärrä mitään nautinnosta
tätä kauniimpaa hetkeä et löydä
saat tuhansia kertoja puukolla lyödä
ja edelleen vain likaa ja rumuutta
etkä säästy siitä surutta

Selite: 
no hyi että sanon minä :D !
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot