kateus

Runoilija peek-a-boo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Like there's no tomorrow!
 

olen kateellinen pohjimmiltani
siihen elämäni perustuu

hymyilen ja naureskelen
väistelen ja haukottelen

kun joku onnellinen on
sisälläni tuska on voittamaton

miksi he mutten minä
tästä leikistä en enää pidä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Negatiivinen tunne on kateus.

Tykkäsin :)

 

Käyttäjän kaikki runot