i love you the first time i love you the last time

Runoilija peek-a-boo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Like there's no tomorrow!
 

olet se ensimmäinen jota valheeni pelkäävät
ne hiljaa mieleeni käpertyvät ja hetki hetkeltä tukehtuvat

olet se ensimmäinen joka sytyttää valon silmissäni
luo epämukavan tunteen vatsassani ja piston sydämessäni

olet se ensimmäinen joka minut pimeydestä valoon raahasi
kyyneleet poskiltani kuivasi ja mieleni hiljensi

olet myös se viimeinen joka minun ihooni koskea saa
hiuksiani silittää ja silmiini tuijottaa

olet se viimeinen joka mielessäni vaeltaa
painavaa taakkaa jakaa ja kanssani taivaltaa

olet se viimeinen joka rakkauteni vie
eikä väliä kuinka pitkä tie
valmis sen olen kanssasi kulkemaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot