Nimetön

Runoilija Amour tristan

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vanha mies
vailla näköä;
hän on sokea.

Kertoo kauneudesta maailman.

Kukaan ei raski
kertoa hänelle
totuutta.

Miehen seistessä

saastuneen luonnon
kuihtuneiden
öljyisten jokien
kuolleiden eläinten

tuhoutuneen maailman keskellä.

Hän kertoo
yhä kauneudesta maailman

hymyssä suin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo siinäänsä
ehkä se vanha mies piti maailmaa
oikeesti kauniina..
hmm.. en tiiä, mielenkiintonen
lähti ajatus laukkaamaan :)

Huih, ahdistava ja ajatuksia herättävä. Upea sisältö, ja kauniisti aseteltukin.

Varmaan olen harvinaisen tunteellisella päällä nyt kun ajattelen tuota tilannetta vanhasta miehestä...surullinen olo tulee, jos oikeasti tällainen tapaus olisi olemassa, ja ehkä onkin.

:'/ itkettäis jos viitsis tirautella.

Ajatuksia herättävä runo:-)

 

Käyttäjän kaikki runot