Se oikea vääränlainen

Runoilija Amour tristan

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakas, rakas, rakas
mutta ethän sinä ole minulle rakas!
Olet mandariini
tai pikemminkin appelsiini...

Ihmiset väittävät:
”Kyllä sekin on oikein hyvä yksilö
ei ehkä se täydellisin
ei ehkä Se Oikea
Mutta ethän sinä nyt halua jäädä yksin!
Kukaan ei halua olla yksin.”

Mutta sinussa on niin kova kuori,
että kynteni lohkeavat juuriltaan
yrittäessäni kuoria suojaavaa
katkeran suloista
ulkokuortasi
yrittäessäni päästä käsiksi
mehevään sisukseesi.
(Kaupungilla liitä juoru sen mehukkuudesta.)

Enkä minä jaksa enää yrittää
Ei ole voimia Ei tahtoa

rakennekynsien hintakin nousi taas

Mansikat torilla alennus kyltin alla
mitä väliä vaikka sattuisikin
olemaan allerginen niille.

Ehkä pitäisi ostaa vain hedelmäsalaatti
- valmiiksi tehty, pilkottu, purkitettu ja
säilötty.

Sellaisena se pysyisikin siihen asti,
kunnes viitsisin ostaa
purkinavaajan.
Selite: 
Runon ulkoasu eroaa alkuperäisestä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot