Nimetön

Runoilija Amour tristan

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lausun kysymyksiä itselleni,
rutistan silmäni tiukasti kiinni.
Vastaan yksitellen ihan jokaiseen,
tarkkaan mietittyyn kysymykseen.
Ovat vastaukseni liian tarkkoja,
ja sydämeni sanat likiarvoja.

Tunteilla ei saisi ajatella,
järjellä ei saa tunteilla.

Olen kai viisas
ja hylkään kaiken.
Jätän sinut, rakas.

Sillä sinun vuoksesi
sydämeni iloitsee tunteillaan.
Ainoastaan rakkautesi
saattaa järkeni vankilaan.

Mutta eikö se ole
järjen menettämistä,
jos hylkää kaiken sen,
jonka vuoksi edes elää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot