Sininen uni

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 

Näin kerran unta
näin sinistä unta
minulla oli suurin sininen valtakunta
hallitsin sitä valtaistuimelta,
joka oli puhdasta kultaa jokapuolelta.

Ei siellä tarvinnut töitä tehdä lainkaan
sai mennä ilman rahaa ruokakauppaan,
sinisessä unessa oli myös kesä
ja sinisillä linnuilla sininen pesä.

Ihmiset siellä olivat iloisia
jotkut jopa yli satakiloisia,
eikä heillä koskaan ollut huolia
eikä katseltu ihmisten varjopuolia,
Kaikki olivat samanarvoisia
olivatpa sitten ökyrikkaita tai rutiköyhiä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Monta kertaa unissa ja haaveissa ollut tuo sama ajatus.
Ihana teksti.

Ihastuvan kaunis runo.

Laiskuus lienee elossa lahjoista parhaimpia.

Ihana runo jotenkin, tästä tulee hyvä mieli. ^_^

Kauniisti kirjoitettu
Hyvän tahdon runo. Sellainenkin pointti tulee mieleen että hyvä olla kaikilla sellaisessa maassa jossa on hyvä hallitsija.
 

Käyttäjän kaikki runot