Äidit

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 

Äideiksi tullaan jo syntyessään
emme kaikki tietenkään.
Vaikka olis halu tulla äidiksi
Luoja on antanut toisen tien.
Toisille ilon ja onnen päiviä
toisille suru ja taakka se on.
Vain Luoja yksin tietää sen
mikä on tie tää ihmisen.

Selite: 
Tuli vaan tällainen aatos,kun oli Äitienpäivä eikä kaikille luoja anna tätä mahdollisuutta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

"Äidit nuo toivossa väkevät Jumalan näkevät."

Lainaus jostakin runosta.
Niin on oisko Aaro Hellaakoski,en muista varmaan.
Kyllä tämä on minun aivan omasta päästä!
 

Käyttäjän kaikki runot