Siskoni

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 

Kun meidän joukosta vanhin leidi täyttää vuosia
silloin täytyy olla päällä erityis kuosia,
hän huulensa punaa ja hiuksia haroo
ja kolttuansa parhainta likaantumasta varoo.
Vaan eipä taida ketään tulla,
kun suku on liian kaukana mulla,
mut omaksi ilokseen leidiä esittää
ja peilin edessä tanssaskelia esitää.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo, loppu hieman toistaa itseään,
ja kirjoitusvirhe; esitää.

( :

koskettava runo yksinäisistä synttärijuhlista, sukulaiset ovat varmaan hengessä mukana.

kaunis runo, loppu hieman toistaa itseään,
ja kirjoitusvirhe; esitää.

( :

koskettava runo yksinäisistä synttärijuhlista, sukulaiset ovat varmaan hengessä mukana.

 

Käyttäjän kaikki runot