Nimetön

Runoilija Korni M

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

naama melkein peruslukemilla.
 

naura vaan jos sanon sul on ihanat silmät emmä estä
mut suurimmat kliseet tulee usein suoraan sydämestä
naurattaa ku joku sanoo sanan joka ärrällä alkaa
mut niinhän se on se mitä kaikki lopulta kaipaa

me ollaan kyynisii ihmisii ja miksi, ollaan kasvettu siksi
mut harva oikeesti hukkaa toivoo siks naisis miehis ravaa
et löytäis sen oikeen kelaa iteltäänkin salaa
ja sit ku tapaa sen jonkun ei tahdo uskoo,
ei voi myöntää et haikeel mielel tsiigaa aamuruskoo,
toisen kasvoi silittää kun se nukkuu, tunteeseen hukkuu
epäilee onks tää nyt se ja semisti ahistaa,
ympäristön paine oloo vahvistaa
eihä sitä ketään tarvii ja rakkaus on vaan sana,
kuitenki aivoja polttaa vitun palavana

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo
Korni M anna mulle 18.5.2008 0 Runo
Korni M itken ja oksennan 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo