itken ja oksennan

Runoilija Korni M

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

naama melkein peruslukemilla.
 

tänä yönä mä itken ja oksennan sua ulos,
mikä on tulos? kurkku kuiva ja paska maku suussa,
mieli pitkällä tripillä kuussa
totuutta kestämättä, kaatajaa estämättä
mä kumosin kaljan, shotin, toisen, kolme
päädyin tähän, selän takana kukaan ei ole
pitämäs hiuksii, tarjoomas vettä
hokemas et kyl se siit ku elämä itkettää

ja joka perjantai
mä itken ja oksennan
joka lauantai
oksennan ja itken

liika on liikaa, ne sanoo,
pidä yks selvä viikonloppu kaikki anoo
ei tippa tapa ja mä vaan nuolasen ennen ku tipahan
vastaan ja otan vastaan hiprakan
valittamatta kestän laskuhumalan, krapulan
vaan sen takii et kovimmis känneis hetkeks unohdan
sen kaiken paskan mitä en ollu tarpeeks vahva kestää
alkoholisoiduin ennen ku kukaan ehti estää

ja joka perjantai
mä itken ja oksennan
joka lauantai
oksennan ja itken

kyl tää tästä, en mä aio ojaan päätyy
sovitaan et ens talvena jos järvet jopa jäätyy
niin skarppaan, lasken pullon, kohtaan totuuden
en ala larppaa, en dataa, teen musta kokonaisen
katon uusii miehii, laittaudun ja meikkaan
baaris juon vaa yhen ja tanssilattialla sheikkaan
tehää nii, mä lupaan, jos tulee lunta tupaan
sä saat ottaa mut A-klinikalle sun mukaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"teen musta kokonaisen". oooooh my
ei hitto en tiedä pitäiskö itkee vai nauraa.
oot kyllä niin oma itses näissä :D

"teen musta kokonaisen". oooooh my
ei hitto en tiedä pitäiskö itkee vai nauraa.
oot kyllä niin oma itses näissä :D

"teen musta kokonaisen". oooooh my
ei hitto en tiedä pitäiskö itkee vai nauraa.
oot kyllä niin oma itses näissä :D

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo
Korni M anna mulle 18.5.2008 0 Runo
Korni M itken ja oksennan 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo