Nimetön

Runoilija Korni M

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

naama melkein peruslukemilla.
 

tunnevamma ei tunnetta tunnista,
on minuutteja 60 tunnissa
niistä jokaisen haluaisin viettää sun seurassa,
katsella sua ja kuunnella vaan,
jos se on kaikki mitä saan

silti se riittää mulle, kun mulla on tää epätoivonen tunne
jota en ees tienny että mun kropasta löytyy,
suljin sen pois ku ei siitä ollu hyötyy
ja taas se tunne on täysin tarpeetonta,
haittaa ja paljon satuttaa, en saa unta,
en syö, joten älä lyötyä lyö
anna vaan lähellä olla, ettei hajoo pienen ihmisen polla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo
Korni M anna mulle 18.5.2008 0 Runo
Korni M itken ja oksennan 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo