Nimetön

Runoilija Korni M

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

naama melkein peruslukemilla.
 

ostit mun unelmat, sait vitun halvalla
sä tuhosit ne kuvitelmat, no sun vuosittaisel palkalla
voiki tehä turhia ostoksia, vetää pleksiin kaveria
ainahan saa uuden vaik baarista, lahjomal muutamal kaljalla
oothän sä hyvä mut ainoastaan työs,
naiselle häviit kuusnolla helsingin yös

katkoisin sun jalat, vetäisin sut alas
mut en raaski, en kehtaa, ku et tuntis ketää joka jeesaa
jäisit raajarikoks, sä kyl ansaitsisit sen
mut en haluu muuttuu tosikoks tai olla paska ihminen

siks tilitän paperille, ettei tarvii stressaa tai puhuu seinille
saan asian mun sydämeltä ilman et nurkkapöydäs tulee kylmä
voin siel istuu, vaan jos on seuraa, muuten tykkään enemmän olla sitä tanssilattian kermaa
kaveri soittaa, oota kirjotan vaan tän lainin, sit onki aika olla hilpeästi sekaisin
ilman tätä runoo voi olla et sua myöhemmin turpaan lataisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo
Korni M anna mulle 18.5.2008 0 Runo
Korni M itken ja oksennan 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo