anna mulle

Runoilija Korni M

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

naama melkein peruslukemilla.
 

anna mulle idea, anna mulle laulu
anna mulle tikkoja ja eksän naamataulu
anna mulle elämä, tylsyys estä
niin että voin kirjottaa fiiliksestä
anna mulle toiveita, unelmii jotka voi särkyy
anna tilanteit jois jäätyy, tilanteit joihin päätyy,
tahtomattaan, aikomattaan
joist pitää luikkii ulos ja kestää luikkimisen tulos

anna mulle onni mut takas riistä
oikeudes kaikki syytteet kiistä
anna mun itkee, hajoo, valuu pohjamutiin
ettii oikeet tietä kotiin, toivon avul jaksan sotii

annoit aiemmin muiston onnesta,
sil voin katkenneet siivet korjata
pikkuhiljaa palautua, myöhemmin osaan jo avautua
kerron rakkaimmalle matalal äänel kalliolla
muistatko ku kerroin et oon ollu rappiolla
sillon joskus hajos polla ja olin kaikille nolla
rapsutan niskaa ja korvaan kuiskaan
toivottavasti aina tuun tän illan muistaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 17.6.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo
Korni M anna mulle 18.5.2008 0 Runo
Korni M itken ja oksennan 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 3 Runo
Korni M Nimetön 18.5.2008 0 Runo