kadotettu

Runoilija Kuunvaippa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2008
Viimeksi paikalla: 8.7.2020 10:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämässä ollaan vain kerran ja sekin on... Jätähän viestiä/mielipidettä runoista.
 

Sinä tulit elämääni jostain
Kerroit kuka olet ja mitä näet
Kerroit minulle sinun suurimman pelkosi

Sitten katosit itse
Katosit sinne mistä olen nähnyt kuvia
Nähnyt pahaa kuullut hyvää

Tuletko enää takaisin
veit minulta jotain
minne veitsen...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot