Kukkakimppu

Runoilija Kuunvaippa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2008
Viimeksi paikalla: 8.7.2020 10:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämässä ollaan vain kerran ja sekin on... Jätähän viestiä/mielipidettä runoista.
 

Sitä käännän, väännän ja silmäni valuvat
Tuskissani sitä sinulle sormet verillä työstän
Kääntelen ja katselen, käännään ja katselen
Revin, raastan, käsilläin taivuttelen muotoon tahtomaani

Tuoksun lempeän sua kedonruusut suloiset
Vielä väännän punottua köyttä solmuihin
Sitoo se varret yhteen hellästi rutistaen

Sitoessani itken sisäisesti iloiten
Mieleeni tulet sinä ja kuinka minun kanssani,
Vartalosi vartalooni sidot hellästi

Sinulle tämän väreillä leikkivän kimpun annan
Tunteeni siihen sidoin, hikeni siihen laitoin
Sen sinulle tein sinua ajatellen rakkaani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot