Jäljet lumessa

Runoilija Kuunvaippa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2008
Viimeksi paikalla: 8.7.2020 10:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämässä ollaan vain kerran ja sekin on... Jätähän viestiä/mielipidettä runoista.
 

Laahustan lumessa yöllä
Yössä joka kertoo nimeäni yksin
Yksin vaellan lumessa kuullen äänen
Äänen joka käskee minua jatkamaan
Toistaa nimeäni, jätän jälkiä lumeen
Vaellan eteenpäin päämäärättömästi
Jälkeni lumessa painuvat syvemmälle
Saapuu kevät vaellukseni päättyy
Lumessa olleet jälkeni katoaa enkä tiedä
Näkeekö kukaan enää koskaan vaellustani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot